Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Danielle Fa, AM-kliniken, professionell och varmhjärtad, hon tar inte bara hand om skavankerna utan hela människan.

Den osminkade tanten

Den trevliga killen på Statoilmacken i Sätra som bytte säkring på min bil. Snabb och bra service.

Blå ”merca”

Den trevliga personalen på Hildebrands Guld som på ett snabbt, proffsigt och vänligt sätt hjälpte mig vid reklamationen av mitt halsband.

Carina

Personalen på Maxi Ica och den kvinna som kom fram och hjälpte oss, (du jobbade visst annars som ambulanssköterska) den 27 oktober då Anette plötsligt blev sjuk. Tack även till personalen på ambulansen och vården på avdelning 110.

Stig och Anette Borgqvist

Avd 109L och personalen på IVA Gävle sjukhus för god omvårdnad av vår kära mor/maka/dotter Gunilla Sjöblom. Visst finns änglar.

Bror med familj

Nicklas Lindbom, Benny Andersson och Jörgen Thyr med respektive som arrangerar hockeyfesten. Plus alla dem som deltar och skapar denna underbara hockeyupplevelse. Vi är jätteglada över att vi fick vara med.

Tommy Sjödin och Ove Molin

Carina på Lindex i Gävle för fin service. Rätt person på rätt plats!

Hälsningar från en nöjd kund

Familjen Norman som ville åka med oss på en annorlunda semester till värmen i Thailand.

Familjen Stenkula

Kirurgerna Joakim Öhrn och Jesper Magnusson samt deras operationsteam och all personal på avd 111 B på Gävle sjukhus. Ett fantastiskt bemötande mötte jag hos er som patient 10-12 nov. Tack för att ni gett mig chansen till ett lättare liv.

Monica

Alla som bidragit till det fina resultatet vid vår auktion i Strömsbro församlingshus lördagen den 30 oktober. Drygt 41 000 kronor fick vi in tack vare er alla som gav bidrag till att lindra nöden i världen.

Strömsbro Kyrkliga Arbetskrets

Alla på Brynäs Cykel Service. Alltid glada miner när jag kommer med min cykel och behöver hjälp.

Man Yee P

Gustav Forsbergs mamma och morföräldrar som hjälpt oss att få hit dom fina skärmarna till Hagaströmsskol.

Personalen

Anette Pettersson på PFV för att du alltid är så glad, trevlig och positiv, det smittar av sig! Du är verkligen en tillgång för PFV.

Sofie

Föraren i herrgårdsvagnen med en cykel påhängd bak, som undvek att köra på mig bakifrån när jag körde ut från Nygatan i tisdags kväll cirka 19.15 och trodde att jag hade en egen fil. Förlåt, förlåt så mycket.

Lantisen i den mörka Passaten

Pärlor på förskolan Pärlan för att ni finns och funnits där för mig under mitt första lite tuffa år hos er. Tack för all hjälp ni ger mig med smärtis, inhalationer, goda maten kryddad med det lilla extra och framför allt era varma trygga famnar. Ni är oumbärliga!

Kramar från Kalle Soläng med familj

Killarna i vit jobbarbil som hjälpte mig när jag halkade av vägen vid köpisrondellen den 9/11. Jättehyggligt.

Från hon i blå Skodan

Kicki på Kalles Bar och Kök, du är bäst. Alltid leende och ett glatt humör och som vet vad bra service är, man blir glad av dig. Hur skulle killarna klara sig utan dig?

Kramar från Annelie

Killarna på Allglas för den snabba hjälpen med att fixa bakrutevärmen.

Skodan/den maskerade BMW:n

Martina på Tre-butiken i Gävle för att du så snabbt och smidigt löste våra problem med stigande fakturor och krånglande abonnemang. Nu får vi hoppas att det flyter på som det gjorde innan krånglet uppstod.

Mamma med sms:ande son

Ola Aspelin som oförtröttligt sliter med skidspåren på Åbyvallen. Din insats för folkhälsan är imponerande.

Sören Svensson

Vera Lindblom i Hedesunda för att du hjälpte till att få hem Tarzan igen. Han mår jättebra.

Maria & Rose

Personalen på IVA, Gävle sjukhus för ert oerhörda engagemang och er skicklighet när ni under fem veckor vårdade och tog hand om min make och vår pappa Olle Hanson. Dessvärre, så gick det inte som det skulle ha gått och vi fick inte hem honom igen. Vi har nu en tung och svår tid framför oss, men vi vill verkligen att ni ska veta att ni är helt underbara!

Rut, Ewa med familj och Lars med famil j

Alla som medverkat till Lurberget-föreställningen i Hedeunda kyrka. Jag är helt tagen av musiken, texterna och framförandet – imponerande!

Per Rask

Susanne Muhr och Lena Sjölund som ordnade och lade ner så mycket jobb till kusinträffen i Farmekhuset.

Familjerna Eliasson, Muhr och Holm

Dr Alfonso Martinez, avd 110, Gävle sjukhus, för tydlig information och ditt djupa engagemang under min 90-åriga mammas lunginflammation. Önskar fler får möta en läkare som du.

Tacksam dotter

Dig i den vita Volvon som onsdagen den 10/11 klockan 06.45 stannade efter Laggarbovägen och gav mig lift då jag kört fast med min bil i snökaoset. Tack vare dig kom jag i tid till jobbet.

Yvonne med sommardäcken

Annons

Mer läsning

Annons