Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Sjömannen Klas, som lördagen före jul så suveränt hjälpte en kinesisk studentska vid hennes livs första skridskoåkning. Flickan är från sydliga breddgrader och hade aldrig upplevt snö eller naturis förrän hon kom till Gävle. Efter instruktionerna från Klas kunde hon ta några skär och glida runt. ”Det här var en stor dag!” sa hon efteråt.

Busschauffören som körde 48:ans buss från Hedesunda till Gävle på nyårsnatten och skjutsade vår son hela vägen hem.

Personalen på SOS 112 som tog emot mig bra när jag ringde på natten när min man fick epelepsianfall. Ni tog verkligen bra hand om mig per telefon.

Renee Moen

Flickorna på Pärlan, Hamrånge hemtjänst, Hamrånge RK, Hamrånge Lions samt Hamrånge Taxi. Ni är så gulliga.

Alla de som sliter dygnet runt med snöröjningen så här års. Oavsett vad somliga gnällspikar anser, så gör ni ett grymt jobb. Jag skulle inte vilja vara med om en vinter med strejk hos er. Kämpa på!

Andersberg

Niclas och Karin i Hästbo för en fantastisk nyårsafton. Vi och inte minst barnen hade en grymt trevlig kväll. Det enda som kunde ha varit bättre var Niclas sångröst.

Ted Chikasha, konstintendent vid Länsmuseet, för den mycket intressanta och väl genomförda rundvandringen till ett urval av museets samlingar. Deltagarna från Badarklubben Böcklingen var påtagligt nöjda!

Tandakuten för ett toppenbra år. Jag som trodde att det skulle göra så ont. Glömmer aldrig folktandvården som inte lyssnade på vad man sa.

Mohamad + fru/sambo

Ingrid Nordqvist i Strömsbro som skjutsade hem oss i snövädret på nyårsnatten.

Kenneth, Lotta, Eva och Lasse

Festfixarna Lasse & Barbro, Pelle & Britt, Lennart & Pia och Jim & Pia för en trevlig fest på Kvarnen i Strömsbro på nyårsafton.

Sahlströmarna & Clarin på Brynäs

Den snöröjare som plogar cykelbanan på N. Kungsvägen i Stigslund. Han ser till att vi slipper en stor snövall vid vår infart.

Den snälla kvinnan med familj som på nyårskvällen hjälpte mig och min lilla Golf upp ur diket på Bönavägen. Er insats räddade min kväll. Varma kramar till er

Elisabeth Thollin för alla korten under 2009. Du är verkligen en pärla och var verkligen blomman på Sofia Magdalena.

”Trött mamma” som den 31 december gav tistel till återförsäljare av vinterkläder för barn. Det är i princip lögn i h-e att få tag i vissa vinterkläder efter oktober.

Alla som har gjort det möjligt för oss att genomföra Mellandagscupen 2009. Den blev mycket lyckad och uppskattad av våra gäster, trots strömavbrott i ishallen.

Alla som hjälpte oss när vår ponny mådde dåligt utanför Bida Lite på Valbovägen onsdag 30/12. Allt gick bra till slut och hon mår bra nu.

Tandläkare Nils Höglund som snabbt och skickligt fixade en avbiten tand och räddade nyårsfirandet.

Jimmy Ryström och Fredrik Liljasom tog så bra hand om våra killar, på och utanför planen, under Gorbys Cup.

Mikael Eklund som gjorde sig tid att stanna måndagen den 28/12 som vittne när bussen körde in i min bil.

Mer läsning

Annons