Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Flera trafikolyckor i halkan

Två bilar snuddade vid varandra när de möttes på riksväg 509 i närheten av Hedesunda i går kväll. Ingen person skadades. Men ambulansen som var på väg till olycksplatsen körde av vägen.

Flera trafikolyckor rapporterades under gårdagen.

Tre ambulanser var på väg till olycksplatsen på vägen mellan Hedesunda och Gävle när en av bilarna körde i diket. Ingen i ambulanspersonalen kom till skada, men det blev en timmes väntetid eftersom det var kö hos bilbärgningen.

Vid den ursprungliga trafik-olyckan hade två mötande bilar snuddat varandra och båda körde därefter i diket. De inblandade klarade sig utan fysiska skador och behövde inte åka till sjukhus.

Enligt räddningstjänsten var det halt på vägarna under kvällen i går. Temperaturen låg kring noll, vilket gör väglaget förrädiskt.

Strax före klockan 17 i går eftermiddag voltade en personbil och körde av väg 68 i Torsåker. En person fördes till sjukhus med lindriga skador.

Vid lunchtid larmades räddningstjänsten till väg 272 strax norr om Ockelbo där en bil kört av vägen i snömodden. En person ska ha förts till hälsocentralen i Ockelbo.

– Det är väder och sikt som försvårar bilkörningen, säger räddningstjänstens inre befäl Pär Törnhult.

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons