Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GD testar monsterburgare på ett kilo

/

Luay Khalaf vill göra alla mätta och belåtna. Därför har han tagit fram värsta hamburgaren i sin restaurang i Hofors.

Annons

Det var i april som Luay Khalaf tog över restaurangen Viva Bar & Kök i Hofors. Sedan dess har han lagt till flera maträtter på menyn och ändrat namnen på samtliga rätter så att de nu är döpta efter olika orter i Hofors.

Men det var i tisdags som han introducerade något alldeles extra; En monsterhamburgare på ett kilo.

– Många av våra gäster ville ha stora hamburgare. En del beställde två hamburgare för att bli mätta. Vi ville göra alla nöjda och skapade en jättestor hamburgare. Vi ville också göra något annorlunda, säger Luay Khalaf.

Monsterburgaren går under namnet "Hoforsbacken" och har tre lager med hamburgerkött. Förutom nötkött består den av fläskfilé, lökringar, stekt ägg och bearnaisesås, inklämt mellan fyra skivor hamburgerbröd.

Även en hel del sallad, dressing och tomat finns mellan bröden.

Flera personer har testat Hoforsbacken, men bara en har klarat att få i sig allt.

Även för GD:s medarbetare blev uppgiften övermäktig.

Efter ungefär halva hamburgaren fick undertecknad ge upp, trots att hamburgaren smakade riktigt gott.

LÄS ÄVEN:

GD har testat vulkanpizzan – snabbmatsmonstret som gör braksuccé

Annons