Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gott klimat i Hofors på företagardag

/
  • Foto: ULF GRANSTRÖM Laganda. Företagarföreningens ordförande Per-Arne Ödman tillsammans med Föreningssparbankens nya områdeschef Annika Wik hamnade i samma lag.

HOFORSI förra veckan ordnades den åttonde företagardagen i Hofors. Ett tillfälle då ortens företagare under lättsamma former får träffas och tävla samman, och samtidigt skapa laganda.

Annons
Temat på årets företagardag var klimat. Föreningssparbankens nya områdeschef för Hofors, Sandviken och Ockelbo, Annika Wik, pratade om arbetsklimat, vad som utmärker det goda arbetsklimatet och hur det skapas. Hon tryckte på chefens ansvar att skapa både trygghet och utrymme för medarbetarna att växa.
- Jag tycker att ett bra tecken på gott arbetsklimat är när folk pratar med, inte om varandra, och då klarar man även ett högt arbetstempo och håller låg korttidsfrånvaro, betonade hon.
Marie-Louise Dangardt, som tillträder som nytt kommunalråd efter nyår pratade om arbetet för att skapa en tillväxt i kommunen där både företag och politiker ska dra åt samma håll.
Annons
Annons
Annons