Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Två män gripna för mordförsök

Två män sitter anhållna, misstänkta för mordförsök, efter en skottlossning i Hofors i går natt. Ingen person skadades vid skottlossningen, som ägde rum vid halvtvåtiden.

De båda männen, 20 och 22 är gamla, är hemmahörande i Hofors respektive Storvik. De greps i Storvik några timmar efter skottlossningen.

Bakgrunden till dramat vill polisen inte uttala sig om. De båda männen förhördes i går och anhölls efter beslut av jouråklagare i går eftermiddag.

I våras blev ett hus i ett villaområde i Hofors beskjutet. Tre eller fyra skott avlossades mot huset och en av kulorna gick genom ett av fönstren. Ingen i familjen skadades i samband med den skottlossningen, som aldrig blev uppklarad.

Enligt polisen är det inte samma familj som blivit utsatt för beskjutning den här gången, men om det finns andra kopplingar till det tidigare fallet är oklart.

Vilket eller vilka vapen som använts och hur beskjutningen gått till vill polisen inte heller avslöja. I går fortsatte arbetet med att få fram ytterligare vittnesuppgifter.

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons