Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Citronpanerade kycklingfiléer

för 4 personer

4 kycklingfiléer
1 dl ströbröd
en citron
salt och vitpeppar
smör eller margarin till stekning

1. Tvätta citronen i hett vatten och riv av det yttersta, gula skalet. Blanda citronraspet med ströbröd på tallrik.
2. Vänd kycklingfiléerna i ströbrödet och krydda efter med salt och vitpeppar.
3. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingfiléerna så de får vacker färg runt om. Pressa över citronsaften och låt den ånga in i köttet. Lyft över kycklingfiléerna till ugnssäkert fat och efterstek 10 minuter i 200 graders ugn. Kycklingfilé ska, liksom all kyckling, stekas helt i genom.
Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons