Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Ingrids kokoskakor – godis utan gluten

+
Läs senare
/

Lättbakade och mjölfria kokosrutor med god fyllning. Perfekt för dem som inte tål gluten.

Snart en ny vecka och i morgon är det dags för en del barn och ungdomar att börja skolan.

Så nu tycker nog många att sommaren är slut. Om den nu ens hann komma?! Men vi får hoppas på sköna höstkvällar i stället.

Den här veckan får du goda kokosrutor bakade utan mjöl. Perfekt för den som är glutenintolerant, men naturligtvis är de lika goda för alla. De blir riktigt saftiga och goda, så jag tycker absolut att du ska prova att baka dem.

Receptet på de här glutenfria kokosrutorna har jag fått från Ingrid Wallberg i Torsåker. Hon brukar baka dessa rutor till sitt barnbarn. Det är barnbarnets favorit, och Ingrid tycker att alla kan äta dessa rutor, fast man inte är glutenintolerant, så goda som de är.

Tack Ingrid för ett bra recept.

Har du något bra recept du vill tipsa om, maila till helena.bjorklund@gd.se

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons