Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Kokt kummel med pepparrot

+
Läs senare

För 4 personer
700 g kummelfilé
1 bit purjolök
1 tärning fiskbuljong
salt och hel vitpeppar
Att äta till:
smör
riven pepparrot
kokt potatis
grön sparris, fryst
citron

Koka potatis, ge sparrisen ett uppkok, smält smör och riv pepparrot. Dela fisken i portionsbitar. Lägg bitarna i en kastrull, slå på vatten så det täcker och smaksätt vattnet med en bit purjolök, några vitpepparkorn, salt och en fiskbuljongtärning. Koka upp och sänk värmen så att fisken bara sjuder sakta i cirka tre minuter. Dra kastrullen från värmen, men låt fisken efterdra i vätskan ett par minuter till. Ta upp fisken med hålslev, mellanlanda på dubbelt hushållspapper för att bli av med oönskat vatten och lägg upp på bädd av grön sparris. Toppa med pepparrot och skirat smör. Bjud stora citronklyftor till.
dan.strandqvist@ttspektra.se

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons