Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Lax med chili och nudlar

+
Läs senare

4 personer
600 g laxfilé
1 msk flagad chili (finns på kryddhyllan)
salt
rapsolja till stekning
Till servering:
äggnudlar
sukiyakisås (finns färdig på flaska)
varma grönsaker
1. Koka äggnudlar i lättsaltat vatten. Koktiden är kort, oftast bara någon minut. Det går bra att koka nudlar och grönsaker i samma vatten.
2. Dela laxfilén i tre centimeter stora kuber. Krydda med flagad chili och salt. Hetta upp en panna och stek fiskbitarna varsamt i rapsolja.
3. Lägg upp nudlar på tallrik.
Placera laxkuberna ovanpå och garnera med varma grönsaker vid sidan. Slå på sukiyakisås och servera.
Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons