Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Lördagsbiff med örtbearnaise

+
Läs senare


4 skivor utskuren biff
2 gula lökar
2 paprikor, gärna olika färger
salt och svartpeppar
smör och rapsolja
bearnaisesås
2-3 kvistar färsk rosmarin
Banka biffarna med köttklubba eller knuten hand. Då blir biffen mörare. Stek köttet två - tre minuter på varje sida i lika delar smör och rapsolja. Krydda först efter det att köttet vänts i pannan. Skala och skär löken i klyftor och paprikan i strimlor. Stek allt i samma fett som köttet.
Krydda bearnaisesåsen med finhackad rosmarin. Serveras med blandade blad och stekt eller bakad potatis.
Bild: Örter till biffen. Örtkryddad bearnaisesås smakar gott till en biffstek med blandade grönsaker.
Dan Strandqvist

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons