Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Musslor Rockefeller

+
Läs senare

12 gröna jättemusslor frysta
4 hg färsk spenat
3 fint hackade schalottenlökar
2 klyftor vitlök, fint hackade
2 msk smör
1 msk vispgrädde
1 msk pastis, Pernod
två nypor cayennepeppar
2 msk riven ost
svartpeppar

Koka hastigt upp spenaten i en kastrull. Häll av vattnet och hacka fint. Smält lite av smöret och fräs löken och vitlöken mjuk .Blanda alla ingredienser och krydda med cayenne och Pernod och rör i vispgrädden och koka upp. Rör ner osten.
Lägg de frysta musslorna på en bädd av grovt salt.
Sätt ugnen på grill och ös blandningen över de otinade musslorna. Sätt dem under grillen . När musslorna börjar fräsa och blandningen fått färg, ca 4 minuter tar du ut dem och serverar.
Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons