Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Pepparrot och gräslöksfylld strömming/färsk sill

+
Läs senare

För 4 personer
30 minuter
600 g rensad strömming/färsk sill
3 msk hackad gräslök
2 msk riven pepparrot
1 dl veteströbröd
4 msk vetemjöl
salt och peppar
smör och rapsolja till stekning
Att äta till:
potatismos
blandad sallad
citron

Gör så här:
1. Para ihop strömmingarna/den färska sillen två och två efter ungefär samma storlek. Blanda hackad gräslök med riven pepparrot och en liten klick smör. Bred blandningen på hälften av filéerna. Lägg ihop och doppa utsidan i ströbröd och vetemjöl som blandats på en tallrik.
2. Stek fisken i lika delar smör och rapsolja. Resultatet blir bäst om man inte är alltför snål med fett. Lägg upp och skeda över lite av fettet.
3. Servera potatismos, citron och blandad sallad till.

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons