Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Stekt fläsk med tre sorters lök

+
Läs senare


600 g rimmat fläsk i skivor
smör
Till såsen:
1 stor gul lök
1 stor rödlök
1/2 purjolök
4 dl mjölk
maizena till redning
peppar + vätskan från fläsket
Till servering
kokt potatis
blandade frön
varm grönsak

Skala och hacka lökarna. Stek fläsket med smör i panna. Lyft upp fläsket och slå fettet från pannan i en kastrull. Bryn lökhacket i fettet och tillsätt mjölk. Koka upp och red av med maizena löst i vatten. Sjud löksåsen fem minuter. Smaka av med peppar. Salt brukar inte behövas eftersom det kommer från skyn från fläsket. Servera med kokt potatis, varm grönsak och strö till sist över lite blandade frön.
/TT Spektra

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons