Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Wokad kyckling

+
Läs senare

För 4 personer
500 g strimlat kycklingkött
1 påse wokgrönsaker, men se upp för morötter som ofta ingår till stor del. Egna wokgrönsaker är alltid säkrast. Då tar du rödlök, broccolibuketter, gurka, kinakål, tomat och zucchini som alla är fattiga på kolhydrater.
1 chilifrukt
1 msk fisksås
1/2 dl vatten
1 msk fint riven ingefära
rapsolja
Att äta till:
blandad sallad

1. Strimla kycklingkött och grönsaker. Eftersom det är många mjuka grönsaker i den egna wokblandningen försteks enbart köttet med finhackad chili i rapsolja. Dela en köttbit och kontrollera att det är genomstekt.
2. Tillsätt grönsaker och ingefära. Vänd runt allt några gånger och avsluta med fisksås och en halv deciliter vatten.
Servera kycklingwoken med blandad sallad.

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0
Annons
Annons
Annons