Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Även övriga tv-kanaler satsar nytt

/
  • Anders Jansson, Johan Glans och Jenny Skavlan i TV 4:s nya komediserie ”Halvvägs till himlen”.
  • Björn Kjellman spelar kända svenskar i nya TV 3-satsningen ”Att vara”.
  • Carina Berg är tillbaka med en andra säsong av pratshowen ”Bergs bärbara talkshow” i Kanal 5.
  • Lill Lindfors är en av deltagarna i ”Så mycket bättre”.

Annons

Nästa söndag är det premiär för TV 4:s nya söndagsunderhållning ”Förr eller senare” där kändisar ska tidsbestämma prylar och företeelser. Kanalens nya komediserie ”Halvvägs till himlen” med bland andra Johan Glans och Jan Malmsjö har premiär om ett par veckor. Och i oktober är det dags för det sketchbaserade ”SNN News” där Mikael Tornving agerar nyhetsankare. Dessutom återvänder tittarsuccén ”Solsidan” och ”Så mycket bättre”.

I TV 3 syns Maria Montazami i både ”Svenska Hollywoodfruar” och det egna ”Montazamis med vänner”. I det nya programmet bjuder hon och familjen hem kända gäster till huset på västkusten.

I oktober är det premiär för skådespelaren Björn Kjellmans TV 3-program ”Att vara”. I programmet träffar han kändisar för att sedan förvandla sig till dem. I samma kanal är det senare i höst premiär för Renée Nyberg program ”Renées rubriker” där hon tittar närmare på aktuella händelser.

Kanal 5 satsar på tolv sötsaksentusiaster som gör upp om titeln Årets dessertmästare. Radarparet Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är dubbelt aktuella, nu till veckan med ”Breaking news” och i oktober med ”Nugammalt – 10 sidor av svensken”. Samma månad är Carina Berg tillbaka med ”Bergs bärbara talkshow”..

Annons
Annons