Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

/

Annons

... helgens höjdargig. Mycket talar för att Anna Ternheim kommer att stå för detta i Gävle konserthus på söndag. I och för sig är utbudet just denna helg ganska klent, men den som väntar på något gott... Ternheim startade sin långa skandinaviska turné redan 19 januari i Göteborg och har fått strålande recensioner, minst sagt.

... Smolk I Bägarn. Tillsammans med gruppen Salvation drar det relativt nya drank-progbandet in på CC-puben i kväll.

... att Livekarusellen snurrar vidare. Nu är det på slutvarven för turnén i distriktet för ett antal lokala osignade band. I kväll spelar Armless Alice, Gin N’ Juice, Blackpoem, Carolin Kronqvist och Developed Disaster på Fernan i Österfärnebo och nästa vecka avslutar Anna Wendén, Everlasting For Downfall, So What! och Helmutt karusellrundan på Kulturstationen i Ockelbo. Riksfinal blir det den 2 juni på Tyrol i Stockholm.

... Frida Hyvönen i ”Skavlan”. Ja, i kväll är det dags för henne att sjunga nya låten ”Terribly Dark” inför tv-tittarna. Fridas tredje soloalbum, ”To the Soul”, är tidigarelagd och kommer att släppas redan den 11 april.

... Hair Fashion-showen på Harrys. I kväll kommer nämnda restaurang att gästas av etablerade hårstylister från Stockholm, Charles & Angelica, som ska introducera de nya frisörtrenderna, demonstrera klippteknik och mycket annat. Kvällens dj heter Denise Lopez.

TUMMEN UPP

... för Brynäs Tigers. Lokala gruppen Blue De Villes har spelat in en bluesig kamplåt som heter just ”Tigerland”. Brynässpelare är med på refrängsång och klappar i isen med klubbor och musikaliske forwarden Sebastian Lauritzen var dessutom med i studion och sjöng en stämma. Medlemmarna i bandet är dessutom Christian Dalin, sång/orgel, Claes Rahm, munspel/sång, Leif Olsson, bas, Ulf Andersson, gitarr samt Daniel Sohlberg, trummor. Låten finns för övrigt att lyssna på via www.gd.se/nöje.

... för Jakob Silfverberg. Övriga elitseriespelare röstade fram Brynäsaren som den mest värdefulla spelaren för sitt lag. En titel som lär stärka den blivande NHL-spelaren ytterligare.

... för SAIK:s bandylag. 17:e året i rad i semifinal och visst blir det även final i år också. Avgörs det i kväll?

TUMMEN NER

... för publiken i Göransson Arena. Tvärtyst trots att de S-märkta bara kör över sina motståndare, emellanåt med propagandaspel. Kom igen nu, i kväll måste det bli mera liv i hallen. Skit i tv-sändningen!

TILL SIST

… meddelas det att Lars Winnerbäck lagt till några datum på sin Skandinavien-turné i sommar. Däribland glädjande nog Gävle och Gasklockorna dit han kommer lördagen den 11 augusti!

... tackar jag Anja Pärson för alla glädjestunder framför teven. Lycka till med livet utanför tävlingspisterna!

Annons
Annons
Annons