Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll har kultbandet Noice ingen konkurrens

/

Annons

För andra året i rad blir det kultbandet Noice som öppnar sommarsäsongen i Holmarnas folkpark i Skutskär. Det sker i kväll och nu behöver inte parkchefen Cilla Domstad oroa sig för en krock med premiären i Furuvik där schlager-Robin Tjernberg äntrar scenen redan på eftermiddagen, sju timmar före utsatt tid för Noice.

Så var det ju förra året då inte en kotte fanns på plats när Noice skulle dra igång på Holmarna.

I sin förtvivlan tänkte Cilla ställa in, men plötsligt infann sig publik i långa rader ditkommen från Takidas spelning i Furuvik. 75 minuter efter utsatt tid drogs giget på Holmarna igång.

– Detta var en av de fem roligaste spelningar vi haft på våra 35 år som band, sa basisten Peo Thyrén i logen efteråt.

Nu får även de som missade Noice förra året en ny chans att se, höra, sjunga och gunga i takt till klassiker som ”I natt e hela staden vår”, ”En kväll i tunnelbanan” och ”Du lever bara en gång”.

– Namnteckningarna som Noice skrev på min underarm premiärkvällen sedan jag tagit över verksamheten på Holmarna är intatuerade för att jag ständigt ska påminnas om denna magiska kväll, berättar Cilla. Nu, på både publikens och bandets begäran, har jag glädjen att få upprepa fjolårets succé.

Noice består i dag av: Peo Thyrén, bas (originalmedlem), Andy Ravel, gitarr, Robert Klasen, trummor (originalmedlem) och Funky Dan Larsson, sång.

Annons
Annons
Annons