Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slick City laddar också

/

Dacosta, Familjen, Alina Devecerski och Sebjak.
Se där, höstens bokningar som presenteras av nattklubben Slick City på Heartbreak Hotel.

Annons

”Det har varit oändliga telefonsamtal, ett envist mailande och tålamodet har trutit men nu, äntligen, kan vi presentera höstens bokningar”, meddelar klubbens bokningsansvarige Christian Stjernström.

Dacosta är först ut den 27 september. Han har tidigare gästat Slick City som förband till bland annat Newkid och Ison & Fille. Nu är Dacosta tillbaka som huvudakt och ämnar bjuda på spår från sin framgångsrika ep-platta med bland annat househiten ”Skaka huset”.

– En tidigare professionell hockeyspelare från södra Stockholm med mer musik än sport i blodet – så skulle man kunna beskriva rapparen Daniel DaCostas startfält till sitt musikaliska avancemang, skriver Christian Stjernström i ett pressmeddelande.

Den 11 oktober är det dags för Familjen, en av Sveriges populäraste elektronikaakter. Familjen fick dansgolven att explodera med 2007 års debutskiva ”Det snurrar i min skalle”. Det var tiden innan det svenska houseundret började sälja ut arenor världen över.

Alina Devecerski kommer till Gävle under skolornas höstlov den 1 november. Hon beskrivs som den ungdomliga popprinsessan som tagit hela landets klubbar, festivaler och försäljningslistor med storm under den gångna sommaren. Med singeln ”Flytta på dig” banade hon vägen för sommarens största dansgolvshit. Nu är hon redo för att möta klubbpubliken.

DJ Sebjak avslutar hösten på Slick City den 30 november. Han är en ung dansmusikproducent som snabbt etablerat sig med en lång meritlista som innefattar bland annat spelningar på världens största klubbar, exempelvis Pacha på Ibiza, turnerande i USA, Portugal, Frankrike, Schweiz, Marocko och Brasilien samt inte minst megahitar med remixen av Daft Punk’s Technologic och Beatport-framgången Shock, Bigger & Pump Up The Volume. Efter årets spelning på Summerburst var succén ett faktum.

Annons
Annons
Annons