Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Allt verkar bra men det blir bara kaos

Insändare

Lindbacka Förskola öppnade för några år sedan och vi har haft vårt barn där nästan sedan start. Reggio Emilia var den pedagogiska inriktningen och det lät jättebra. Personalen verkade också bra. Det skulle göras ett projektarbete om förskolans verksamhet och det skulle skrivas en bok tror jag. Vad har hänt under dessa två-tre år som har gått?

Så fort personalen blev fast anställd så blev de sjukskrivna på både lång och kort tid och det har sedan dess varit vikarier nästan hela tiden. När man lämnar barnet så vet man inte vem som jobbar där eller vem som är förälder.

Reggio Emilia-pedagogiken innebär bland annat att det är ett stort samlingsrum i mitten där det bara är kaos och ingen vet var barnen är. Projektarbetet som det pratades så mycket om hade lagts ned efter något år. Det stod bara en rad på hemsidan om det – ingen mer information om varför eller dylikt. Flera i personalen har bytt arbetsplats.

Är det alltid så här när det startas en ny förskola? Allt verkar så bra i början men det blir bara kaos. Vågar man ha kvar barnet där?

Orolig förälder

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons