Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Även jag blir förvånad

Insändare

Svar till Häxan Surtant

Jag kan förstå din förundran över vad som debatteras i fullmäktige och även jag som fullmäktigeledamot blir ibland förvånad över vad som skrivs om våra sammanträden. Till exempel inför senaste kommunfullmäktige hade kommunrevisorerna skrivit en granskningsrapport där man bland annat utryckte en oro över skolans svårigheter att få våra elever att klara kunskapsmålen.

Det är minst sagt en ödesfråga för Gävle med tanke på att dåliga skolresultat leder till framtida hög arbetslöshet och i värsta fall social utslagning. Jag lyfte själv upp revisorernas rapport på fullmäktiges sammanträde, men jag kan konstatera att i tidningarnas rapportering så var frågan om en klocka på Stortorget viktigare att skriva om än sviktande skolresultat. Varför en klocka (som trots allt är en liten fråga för Gävles framtid och också var en liten fråga i fullmäktige) är viktigare att skriva om än kommunrevisorernas oro för skolresultaten vet inte jag.

Ett tips är att du själv kommer till kommunfullmäktiges sammanträde och lyssnar på vad som debatteras och sägs av oss ledamöter så kan du själv avgöra om du tycker vi förtroendevalda talar om rätt saker eller inte.

Per-Åke Fredriksson, FP

kommunfullmäktigeledamot/oppositionsråd

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons