Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bensinen är för billig

/

Annons

Vi tycker bensinkostnaderna är alldeles för låga! Detta gör att flera åker mycket mer bil utan att oroa sig för kostnaden.

Föräldrarna väljer att skjutsa barnen till skolan och träningar fast de kan ta bussen eller cykeln. Det gör att det blir mer onödiga utsläpp. Dumt!

Ett stort och enkelt steg är att barnen tar sig till skolan och träningar på egen hand. Det leder till att barnen lär sig att klara sig själva och får mer frisk luft och motion.

Ett annat steg är att politikerna kommer överens om att höja priset så att man slutar andvända bensinen som förstör miljön. Politikerna måste ta ansvar!

Visst det kanske finns vissa som bor långt från skolan och inte kan cykla eller gå men då ska det alltid finnas bussar som barnen kan åka med till skolan eller träningar.

Politikerna vill att vi ska åka mindre bil och sätter mycket press på oss. Men då måste politikerna också ta ett stort ansvar och kanske göra bussarna billigare och bensinen mycket dyrare! Det skulle göra att väldigt många skulle åka buss.

Dyrare bensin kan rädda världen!

Oskar och William

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons
Annons
Annons