Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Det fungerar jättebra på mig

Insändare

Läste ytterligare en artikel om hur man vill göra för att gå ner i vikt och alla vet vi ju vid det här laget vad det sägs om det. Jag blir så less! Jag är en tjej på 37 år som har sedan jag var 20 år gammal dragit runt på några extra kilon som gjort att mina kläder inte sitter speciellt bra eller snyggt. Jag har provat de flesta dieter genom åren som ni andra och givetvis utan resultat.

Nu vill jag rekomendera er att prova något som heter LCHF. Den metoden funkar jättebra på mig. Sen jag började med den för ungefär en och en halv månad sedan så har jag gått ner sex kilo och minskat åtta centimeter i midjan. Vilken bantningsmetod får man såna resultat av? Och det bästa är du bantar inte, utan äter gott tills du blir mätt.

Det bästa av allt jag mår så himla bra, är pigg och alltid på bra humör numera och jag behöver inte heller slava i motionsspåren eller så. Jag har inte motionerat ett enda dugg sen jag började med LCHF.

Det här handlar det om: Du ska utesluta kolhydrater, alltså pasta, ris potatis, mjöl och socker. Däremot ska du äta mycket fett såsom bacon, crème fraiche, grädde, majonnäs och annat gott. Inga lightprodukter. Kroppen behöver fett för att kunna förbränna fett!

De första två veckorna kommer du att må lite si så där, men fortsätt bara för sen kommer du att må så himla bra, kilona och centimeterna försvinner, orken kommer tillbaka, humöret stabiliseras och en massa annat positivt!! En mycket bra bok som jag själv har heter ”Ät fet mat, bli frisk med LCHF” av Lars-Erik Litsfeldt.

Lycka till allihop!

YJ

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons