Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Hellre snus än cigaretter

Insändare

Jag begagnar varken snus eller ­cigaretter, ska jag väl berätta med en gång. Men nu är det en tidsfråga innan vi tappar snuset. I Danmark har man nyligen förbjudit det.

Har inte EU viktigare saker att syssla med? Den ekonomiska krisen till exempel. Snus ska man förbjuda men inte cigaretter. Konstig syn anser jag. Jag tycker inte EU ska lägga sig i nationella angelägenheter.

På min arbetsplats finns det en rökare som har fått byta arbete på grund av rökningen. Hon skyller på allt annat än själva rökningen. Det är olika lukter som hon inte tål. Säger själv att hon slutat röka, men att smyga med rökningen gör väl inte att man har slutat? I stället öppnas portarna så det blir korsdrag när hon får andnöd.

Jag klarar inte av drag, får problem med mina värkande leder då. Jag har sagt till henne att porten ska vara stängd. Men den öppnas ändå.

Om hon anstränger sig lite får hon andnöd. Det kan inte vara arbetsmiljön som påverkar detta utan måste vara KOL. Så varför inte stoppa cigarettanvändningen först?

Karin

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons