Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Hur kan det vara så stor skillnad?

Insändare

Jag går på Borgarskolan och har i år haft min sista gympalektion. Jag har varit med på många lektioner, inte alla, men de flesta. Jag har visat att jag kan simma, hålla i en lektion och jag har klarat de teoretiska testerna. Jag har nätt och jämt fått ett G, faktum är att jag inte ens är säker på det.

En av mina närmsta vänner går på Vasa. Hon har precis fått G i gympa. Hon berättar att hon varit med på fyra (4) lektioner, resten av lektionerna har hon fått gå promenader eller sitta i gymmet. Det får vi inte göra på Borgis. Hon berättar även att hon aldrig hållit i en lektion, inte simmat och inte gjort någon teori, men hon har ändå fått G.

Hur kan det vara sådan skillnad på de kommunala skolorna? Ska det verkligen vara så att folk som jag och min vän tjänar på att gå på Vasa för att få godkända betyg? Jag är jätteglad att hon fick godkänt även om jag personligen tycker att det är oförtjänt.

Jag själv som gjort allt trots stora knäproblem samt bytt lärare tre gånger sitter och oroar mig. Om jag träffar någon som ska välja gymnasieskola så ska jag rekommendera Vasa.

Gratisbetyg

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons