Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Kort sagt

Insändare

Den gamla telefonkiosken ("pagoden") på Drottninggatan är en symbol som skulle göra sig väldigt bra i en rondell.

En påminnelse om en svunnen tid. Den är vacker också.
Helena.

Svar till Per-Olof Erickson: Hur kan du vara bekymrad över att de svenska hagmarkerna växer igen och att det inte finns tillräckligt med lokalproducerat fårkött? Det är ju du och din förening tillsammans med flera andra fanatiska värnargrupper som har sett till att många fårbönder ger upp. De orkar inte fortsätta se sina djur dödas av vargen. Snacka om att skjuta sig själv i foten...
Johan, Ockelbo

En blomma till Björn Sjunning och det jaktlag han representerar. Det ni visar tyder på att viltvården fungerar. Låt björnen leva. Hästägarna borde i stället ta reda på sin eget skit.
Hästknöpen på vägen

Beträffande Rådhuset/litteraturhuset: Aj, aj, Gävle – nu är vi akterseglade igen. Sandviken har redan öppnat ett litteraturhus. Kanske skulle Rådhuset duga om man byggde ut över torget med en stor "glaslåda" så man ser verksamheten. Vad säger Gavlefastigheter?
Reijo Göthe

Carl Bildt förklarar med sina blå dunster för oss fåkunniga hur det är ute i världen. Hur man i de fina salongerna tar av biståndspengarna och ger till de rika som vet hur man bäst använder dem. Han har talat!
Sören Svensson

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons