Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Ska vi ut från centrum?

Insändare

Ansvariga politiker och tjänstemän till förslaget att bygga höghus i Klockgjutarparken: Ni tycks vara helt omedvetna om grönområdets betydelse för oss som bor runt denna härliga park. I stället tillgodoser ni önskemål från SPF och före detta gårds- och fastighetsägares krav på centralt boende i staden. Vart har ni tänkt deportera oss som bor här, en del sedan 20-30 år? Ska vi ut från centrum till förmån för mer penningstarka personer?

Snälla gör inte en till briggen Gerda. Behåll Klockgjutarparkens gröna oas som ett andningshål för gamla och unga.

Ni kanske redan har börjat smygplanera för att bebygga resten av parken om kanske tre-fyra år? Ni kanske hoppas på att det har lugnat ner sig angående de två första husen.

De tre-fyra rivningstomterna kan väl stå obebyggda ännu några år så våra barn och barnbarn får se hur Gävle såg ut 2012, med obebyggda tomter, grönområden och hur ”skicklig” planeringen var.

Våra makthavare tycks aldrig lyssna på vad folk tycker och tänker. Det verkar i stället handla om prestige. Det är skamligt. Är det demokrati? Jag hoppas ni tänker till före. Kanske vi längre fram i tiden blir stolta över det tänket.

Två som blir drabbade

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons