Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Smittad på sjukhuset

+
Läs senare
/
Insändare

Varför blandar man virusinfekterade med andra i väntrummen? Röntgen på Gävle sjukhus blandar hostande och nysande sjuka människor i sina väntrum med andra som skall röntgas.

Fick en tid för ultraljudsröntgen på Gävle sjukhus, väntrum B, hamnade mellan två hostande och nysande män som även nös i tidningarna som de läste. Varför placerar man inte så förkylda människor i ett speciellt rum?

Här kom nya besökare med småbarn och gamla patienter för att röntgas. Man får hoppas att de klarade sig från att bli smittade. Jag blev förstås smittad av deras virus som jag i min tur förde med mig hem till min familj (trots att jag tagit influensasprutan). En sängliggande jul med svår hosta och feber för oss.

Det måste kosta mycket för landstinget med alla besök på hälsocentralerna av människor som drabbats av förkylningar. Varför kan man inte förebygga där det går? Man går ju inte till sjukhuset för att bli sjuk utan för att bli frisk.

Ta även bort tidningar och böcker från borden. Man kan köpa sin egen tidning på väg till röntgen och alla mammor och pappor kan ta med en egen bok till sina barn.

En ros till läkaren som spritade sina händer både före och efter behandlingen.

Besökare på röntgen

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons