Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Vad har era barn i datorn och mobilen?

Insändare

En enkel fråga till alla föräldrar: Vet ni vad era barn har i datorn respektive mobilen?

Det är nog inte många som vet, och ännu mindre vad barn och vuxna blir utsatta för. Man rycker på axlarna: ”Det drabbar bara andra, skiter väl jag i.”

Men om något skulle läggas ut, något om er eller era barn, som inte vågar berätta vad som skett. Ni vet bara att barnet eller barnen är för sig själv och sover dåligt i hemmet. Det ska ju sägas att det finns bra föräldrar som har ansvar och kollar vem eller vilka barnen träffar eller chattar med.

Sedan vill jag bara tala om att ni fegisar som snart har gjort livet värdelöst för mig, min familj och vänner. Ni eller just du som måste vara anonym och tjuvlånar och tjuvläser andras privata meddelanden. Det är ju perfekt för dig eller er som vill vara anonyma, slippa betala samt tala om vem just ni eller du är.

Ni behöver ju inte stå för något, bara att radera meddelandet som ni har sänt. Till exempel: ”Din jävla gamla sjuka gubbe. Du får inte träffa den eller den personen, ej heller vara i samma bil, ej heller vara på samma fest.” Hota med att om jag berättar för någon så ska det eller det ske.

Men nu tror jag att du eller ni inte känner mig nämnvärt bra. Jag kommer att leta rätt på er även om det tar tid. Ni kanske ångrar er och kommer med en inbjudan om att träffas när som helst, var som helst för ni har mina telefonnummer, vet var jag bor och vad jag har för bil.

Sedan är det mitt stora problem att återfå förtroende hos min fru, mina barnbarn, släkt och vänner.

Jag börjar med att säga förlåt, ursäkta mitt konstiga sätt.

Jag är en trött, sliten, grinig och bitter gubbe som hoppas att ni vill umgås igen även om det tar tid.

Sjung och LE i Sandviken

Vad känner du efter att ha läst denna artikel?
Älska
0
Haha
0
Wow
0
Ledsen
0
Arg
0

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons