Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart man går – ständigt denna mobil

/
  • Mobilen är med överallt, vilket skribenten oroas över.

Annons

Vart man än går finns människor som ständigt uppdaterar Twitter och bläddrar igenom Instagram. Alla är så fokuserade på sin telefon att de inte märker vad som händer runt omkring dom.

Folk går med mobilerna framför näsorna i affärsgallerior, när man kör bil, eller går över vägen. Detta är otroligt farligt då det kan leda till att människor kommer till skada.

Det är också mycket irriterande att prata med någon som kollar på mobilen i stället för att hänga med. Om man sitter och fikar med en kompis är det inte meningen att man ska prata med varandra, men i dag tar man bara fram mobilen. Man skriver till personen som sitter bredvid när man utan problem skulle kunna prata högt.

Eller när man åker hem till en kompis för att träffa hen, men det slutar med att man sitter i varsin soffa med mobilen i handen och tv:n i bakgrunden.

Ungdomar har slutat kommunicera, inte bara med varandra utan med alla, det är inte bara farligt att vara ovetande det är också väldigt dumt att inte hålla koll på vad som händer, och att inte lära av det.

På lektionerna har man hörlurarna i öronen eller så smyger man med mobilen för att se vad som händer på de sociala medierna, skolan har blivit tråkig och i många ungdomars syn onödig.

Om vi gjorde skolan och omvärlden mer intressant skulle människor minska användningen av sina mobiler då internetvärlden inte skulle bli lika rolig. Hjälp till att minska all världens människor från att slänga bort sina liv på grund av denna teknologi som förtrollar oss så.

Rädd för internet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons
Annons
Annons