På gd.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Lovande forward har skrivit på för Tierp Hockey

+
Läs senare

Tierp, som haft lite motigt med skador de senaste veckorna, kunde på tisdagskvällen göra klart med en ny forward. Det är 20-årige Viktor Långsved, som spelat för Söderhamn/Ljusne, men nu valt att byta klubbadress i slutskedet av hockeyettans grundomgång.

Viktor som är Gävlegrabb har också sedan tre veckor tillbaka tränat med Tierp Hockey.

– Viktor är en härlig kämpe som vi kommer att få stor nytta av, säger Tierps Sportchef Ola Berlin, sedan Viktor på tisdagskvällen skrivit på kontraktet som i första hand gäller för säsongen ut.

Viktor, som förra säsongen var i USA och lirade kollegehockey, har Sätra som moderklubb. Men har också lirat för Strömsbro, Team Gävle och Valbo.

– Det här ska bli jättekul. Som jag förstår så blir det en mycket viktig match uppe i Hedemora. Jag ska göra allt för att vi ska kunna ta poäng, säger Viktor.

Vilken är din styrka som hockeyspelare?

– Jag är ju forward och är väl där en riktig grovjobbare och det ska jag visa i matchen mot Hedemora, sa Viktor när Sporten fick kontakt efter träningen på tisdagskvällen.

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons