Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så ska Brynäs vända trenden

Brynäs mörka period adderades med ännu ett nederlag.

Förlustsviten växer sig större.

- Det gäller att vi inte tappar fotfästet, säger Tommy Jonsson efter fem raka förluster och inför torsdagens match mot Timrå.

Annons

Brynäs är sämre än på flera år vad gäller att vinna matcher. Senast laget hade en lika lång eller längre förlustsvit under grundserien var i januari 2009.
Då förlorade Brynäs sex raka matcher - nu krävs seger mot Timrå för att den föga smickrande bedriften inte ska upprepa sig.
- Jag står fortfarande för vad jag sagt; att vi har spelat ganska bra. Förutom mot Rögle senast, säger Tommy Jonsson, som har sin hittills tyngsta period som tränare för Brynäs A-lag.
- Resultatmässigt, ja. Men jag har alltid förespråkat tålamod och det är det enda som krävs nu. Jobba hårt och ha tålamod. Och inte tycka synd om oss själva.
Johan "Honken" Holmqvist missade Röglematchen på grund av förkylning. Nu mår Brynäsmålvakten bättre och följer förmodligen med laget till Timrå.
Daniel Widing däremot, missar matchen på grund av skottet han fick på foten mot Rögle.
- Det kan visserligen hända mycket på 24 timmar, men just nu är det inte aktuellt med spel, säger Widing, vars fot är kraftigt svullen och som han röntgade under onsdagen.

Annons
Annons
Annons