Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mandelkakor med choklad på

Oj vad tiden och veckorna går fort. Nu är det snart sista april och den riktiga vårmånaden maj börjar. Vi ligger ju verkligen lite efter vad gäller våren, men den som väntar på något gott...

Spritsade mandelkakor som blir extra goda med lite ringlad choklad.

Annons

Att baka kakor med få ingredienser är precis det man vill göra när det ska gå fort och man ändå vill ha goda kakor. Precis som dessa mandelkakor som dessutom piffas upp med lite ringlad choklad. Vilken choklad man väljer är förstås en smaksak, jag tog vanlig, mörk choklad, men varför inte prova med smak av till exempel mint.

Jag spritsade mina kakor, men det behöver man inte alls göra. Det går lika bra att rulla längder och skära dem i lagom bitar. Som vanligt går det utmärkt att frysa kakorna. Bara att ta fram medan man gör kaffet och allt är klart samtidigt.

Annons

Tips och recept tar jag som vanligt emot på mail; helena.bjorklund@gd.se


Helena Björklund

helena.bjorklund@gd.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy