Annons

Annons

Annons

Annons

Mello-aktuella Eclipse-trummisen gifter sig med Sandra från Gävle i sommar

Melodiösa hårdrocksbandet Eclipse är först ut i deltävling 4 i Gavlerinken. Trummisen Philip Crusner kommer gifta sig med ur-Gävlebon Sandra Axelsson i sommar.

Philip Crusner och Sandra Axelsson.

Annons

Tv-klippet: Philip Crusner, trummis i Eclipse och Sandra Axelsson berättar hur de träffades och när de gifter sig. Hur det är att vara fästmö till en turnerande rockmusiker och vilka smultronställen de har i Gävle.

Vi träffar Philip Crusner och Sandra Axelsson på Elite Grand Hotel innan fredagens repetitioner. De möttes 2010 via gemensamma bekanta i Stockholm där båda bor. Efter ungefär ett halvår blev de ett par. De har besökt Gävle flera gånger sedan dess. Fullriggaren har varit en favorit för Philip Crusner precis som Church Street Saloon.

Annons

Annons

I augusti planerar de att gifta sig i Göteborg där Philip Crusner är uppvuxen. Han har en större släkt, därför blir det av logistiska skäl enklast att ha bröllopet på västkusten.

Eclipse är inte favorittippade i Melodifestivalens fjärde deltävling i Gavlerinken, men för bandet är det viktigaste att få synas och komma ut med sin musik i Sverige på bred front. Fans har de redan över hela världen.

Läs mer: Eclipse-Erik är Dalarnas hopp i Melodifestivalen

Inbäddat innehåll


Nils Palmeby

026-15 95 53
nils.palmeby@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan