Annons

Annons

Annons

Vill du också bli en av dessa lokala tv-profiler? Här är programmen svenskarna helst vill vara med i

Antikrundan besökte nyligen Högbo. Det Okända kollade om det spökade på Alborgen.
Gävle har dessutom fått en grillmästare, Ockelbo en bonde som sökte fru och Hofors sina Ullared-systrar. Men vilket tv-program vill svenskarna allra helst vara med i? Här är topplistan!

Annons

Bara de senaste året har Gävle och Gästrikland representats flitigt i tv-tablåerna. Sofias änglar fixade nytt hem åt familjen till försvunne Didrik i Skutskär. Där för övrigt Nya Arga snickaren besökte ett renoveringskaos. Bygglov gjorde en uteplats i Hedesunda. Och Michael Söderman ville testa lyckan i Gladiatorerna.

Saga Skönblom och Madeleine Wannberg gav järnet på audition i Idol. Sanna fick hjälp av Lyxfällan. Sedan tidigare har Gästrikland tv-profiler som Ullared-systrarna och Bonde söker fru-Sven-Arne. Utöver dessa finns även flera lokala dokussåpadeltagare, som Jennifer Alabi i Paradise Hotel och Umit Obeyd i Ex on the beach.

Annons

Annons

Antikviteter, matlagning och överlevnadsäventyr är populära teman för många tittare. Men vilket program vill svenskarna allra helst vara med i? Vi har hela listan, gjord genom en undersökning på uppdrag av Boxer.

Den visar att åtta procent av svenskarna drömmer om ett liv som tv-kändis. Och vissa program lockar förstås mer än andra. Var sjätte svensk vill helst visa upp sina gamla släktklenoder i Antikrundan. Nästan lika många vill hellre bjuda på sin favoritmat i Halv åtta hos mig. Var tionde vill pröva sina överlevnadskunskaper i Expedition Robinson.

– Tv-program engagerar och skapar mycket känslor i de svenska hemmen. Många vill därför påverka innehållet och tänker att de kan göra saker annorlunda eller bättre. Troligtvis är det en av de främsta anledningarna till att många vill medverka i sina favoritprogram. Numera finns det också ett enormt stort utbud av realityprogram som kraftigt ökat chansen att få sina femton minuter i rampljuset, säger Marcus Hartmann, presschef på Teracom Boxer Group i ett pressmedddelande.

PREMIUM: Bebis, sambo och nya karriärer: Se hur det gick för Ellenor, Sven-Arne och flera andra dokusåpakändisar

Annons

Topp 10: Här är tv-programmen svenskarna vill delta i

1. Antikrundan

2. Halv åtta hos mig

3. Expedition Robinson

4. Draknästet

5. Sveriges mästerkock

6. Hela Sverige bakar

7. Gladiatorerna

8. Körslaget

9. Det okända

10. Farmen

LÄS OCKSÅ:

Annons

Här är Gävleborna som söker till Paradise Hotel

Anders Litzell är Gävles hopp i kommande säsongen av TV4:s Grillmästarna

Spökar det på Alborgen? Nu ska "Det okända" hitta svaret på gåtorna

Aina Lesse söker deltagare i Gävle till nya säsongen av Paradise Hotel: "Folk i småstäder är extra galna"

Köpglada Hoforssystrar hittar på hyss i Ullared


Angelica Ränttilä

026-15 95 54
angelica.ranttila@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan