Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Espresso House öppnar sin första coffee shop i Gävle med nytt inredningskoncept

I juni öppnar Espresso House sin första coffee shop på Drottninggatan i Gävle. Just nu utvecklas lokalen till en av de största Espresso House i landet.
– Det känns jätteroligt att de väljer Gävle city för etablering av sitt nya koncept, säger Jennie Nyblom, fastighetsförvaltare på Diös i Gävle.

PLUS: McDonald's lämnar centrala Gävle: "Färre människor i centrum"

Espresso House gjorde sin första etablering i Lund 1996 och är i dag Nordens största coffee shop-kedja med över 260 coffee shops i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Annons

Annons

Nu gör kedjan sin första etablering i Gävle enligt sitt helt nya inredningskoncept. Inflyttning beräknas ske på Drottninggatan, i den lokal McDonald´s finns i dag, i slutet på maj och det görs i samarbete med fastighetsägaren Diös.

– Vi har haft en dialog med Espresso House under en tid och det känns jätteroligt att de väljer Gävle city för etablering av sitt nya koncept. Möjligheter till nya upplevelser och mötesplatser ligger helt i linje med hur vi ser på stadsutveckling. Fler anledningar för människor att vilja vara i stadskärnan, säger Jennie Nyblom, fastighetsförvaltare på Diös i Gävle, i ett pressmeddelande.

Espresso House öppnar sin första coffee shop i Gävle i juni.

Bild: TT

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös och kunde inte ha fått ett bättre läge för vår första etablering i Gävle city, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig på Espresso House.

Lokalen är fördelad på två våningar och nu byggs det om för det nya inredningskonceptet.

– Nu ser vi fram emot öppning i juni och påbörjar inom kort rekryteringsprocessen för att anställa cirka 20 nya medarbetare som kan ge en härlig kaffeupplevelse till våra gäster, säger Johan Gederberg.

Annons


Martin Looyenga

026-15 93 78
martin.looyenga@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan