Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Gävlebon Sabina Corleòne släpper debutsingeln "Småstadstjej" - Melodifestivalen är målet

I dagarna debuterar Sabina "Sabina Corelòne" Philipsson, 27, från Gävle med singeln "Småstadstjej". Den är producerad av Sven-Inge Sjöberg, känd från i Melodifestivalen-sammanhang välkända Gävletrojkan som skrivit låten. Det är även Mello som är Sabinas första delmål i karriären.

– Jag tror många kommer att kunna känna igen sig i "Småstadstjej", säger hon.

Text

Sabina Philipsson kallar sig Sabina Corelòne när hon gör musik. Aktuell med singeln "Småstadstjej" producerad av Sven-Inge Sjöberg från den välkända Gävletrojkan som skrivit låten.

Bild: Nils Palmeby

Annons

I dagarna släpps Sabina Philipssons första singel "Småstadstjej". En trallvänlig schlagerpop-låt med minnesvärd hook som är skriven av Gävletrojkan Sven-Inge Sjöberg, Larry Forsberg och Lennart Wastesson. Sven-Inge står för produktionen. Samarbetet började med att Sabina mailade Larry Forsberg i slutet på 2015 och presenterade sig som en sångerska som gärna skulle sjunga in en låt med dem. Några veckor passerade och så vips fick Sabina beskedet att det fanns en låt hon kunde sjunga på. Det var en demo till den irländska motsvarigheten till Melodifestivalen, där Aidan O'Connor skrivit texten. Honom har trojkan samarbetat med tidigare, bland annat i den uppmärksammade Anna Book-låt som blev diskad 2016. Låten blev dock inte antagen, men Sabina hoppas att hon kan få släppa den framöver. Hon har till och med skissat på hur musikvideon skulle kunna se ut med ett budskap om "kärlek för alla".

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på gd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan