Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

Se The Sound Of Arrows nya musikvideo "Beautiful Life"

Gävleduon The Sound Of Arrows har nu släppt musikvideon till singeln "Beautiful Life", som är första smakprovet på det kommande albumet, uppföljaren till sex år gamla "Voyage".

Oskar Gullstrand och Stefan Storm i The Sound Of Arrows.

Bild: Pressbild

Annons

GD har tidigare berättat att en av Gävles mest hajpade grupper The Sound Of Arrows är tillbaka. I mars släpptes singeln "Beautiful Life", första smakprovet från det kommande uppföljaralbumet till "Voyage" från 2011. Nu släpps musikvideon till "Beautiful Life". En låt som skulle kunna beskrivas som en tidlös boyband-ballad. På Facebook skriver TSOA att videon spelades in i januari av Emil Klang som regissör. Deltog i produktionen gjorde även Gävlesprungna journalisten Marcus Morey Halldin. Se musikvideon här:

Annons

Annons

Kuriosa: Oskar Gullstrand i The Sound Of Arrows skapade den i veckan ep-aktuella Gävlegruppen Sturm Cafés logotyp 2002 och skötte all artwork för gruppen fram tills 2005.


Nils Palmeby

026-15 95 53
nils.palmeby@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy