Annons

Annons

Annons

Gävle

Snart premiärdags för Nostalgia på Hits For You: "Man kan förvänta sig den bästa showen sedan 2012"

Första dinnershowen i Gävle hölls 2012 på Hotell City. Om drygt en vecka firas femårsjubileum med nya dinnershowen Nostalgia på Hits For You.

Den nya dinnershowen Nostalgia har sin premiär 1 september på Hits For You i Gävle. Producenten och artisten Henrik Sundström, grundare och delägare till Hits For You, berättar i ett pressmeddelande att det är en show där tio helt nya nummer producerats. Musiken är från 60-talet och framåt med stor vikt vid 70- och 80-talet med en stor dos nostalgi, därav shownamnet Nostalgia.

Annons

– Det repas för fullt med dans, stämmor, koreografi och texter. Det känns riktigt bra, säger Henrik Sundström i pressmeddelandet.

Annons

LÄS OCKSÅ: Hits For You imponerar med vårens nya dinnershow

Ensemblen består av Hanna Jämtsäter, Maria Doverud samt Henrik Sundström och ljud- och ljusteknikern Peter Ericsson. Hanna och Maria står för all koreografi och Peter gör musikbakgrunder och körarrangemang till showen.

– Vi har alltid tillsammans gillat att ge det där lilla extra och till den här showen har vi verkligen gett extra av allt. Man kan förvänta sig den absolut bästa showen hittills då vi utvecklats en hel del sedan starten med dinnershow i Gävle 2012, säger Henrik Sundström.

LÄS OCKSÅ: Han startade Hits for you – prisas som länets mest företagssamma

Hanna Jämtsäter, Henrik Sundström och Maria Doverud.

Bild: Pressbild


Martin Looyenga

026-15 93 78
martin.looyenga@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan