Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Premiär för Every Record Tells A Story på CC-Puben - och snart nytt popquiz

GD:s musikfrilansare Peter Alzén startar torsdag 7 september det nya initiativet Every Record Tells A Story på CC-Puben. Hit kan du ta med en skiva som format dig och analysera med hjälp av Alzén och Magnus Bergström på Alla Tiders Skivhandel.

Text

Affischen.

Bild: Pressbild

Annons

Konceptet Every Record Tells A Story har funnits sedan en tid, bland annat på skivbutiken Bengans i Göteborg. På torsdag 7 september klockan 19.00 kommer det till Gävle, CC-Puben närmare bestämt. På Facebook beskrivs evenemanget som följer:

"Alla har vi en skiva som har berört oss på något vis. Var med och berätta historien om just din skiva och vad den har betytt för dig. Hur den har påverkat dig och format dig till den du är i dag".

Annons

Annons

Till hjälp finns två av Gävles största musikkännare Peter Alzén, även frilansare för GD och Magnus Bergström, innehavare till Alla Tiders Skivhandel.

Peter Alzén är därtill aktuell med den nya satsningen Popquiz som har premiär på Söders Källa torsdag 21 september klockan 17.00. Den håller han tillsammans med parhästen Anders Sundin. En gästartist kommer vara en del av quizzet och det blir även frågor och svar med artisten.

Popquiz med Alzén/Sundin.

Bild: Pressbild

Sundin och Alzén arbetar annars fortsatt på uppföljaren till boken "Vi lever", som denna gång ska skildra 90-talet och framåt i Gästriklands musikliv.

Peter Alzén.

Bild: Annakarin Björnström


Nils Palmeby

026-15 95 53
nils.palmeby@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan