Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle

Gävle får ny kocksskola på Sörby Urfjäll

Den 1 december flyttar Astar in på Rälsgatan och öppnar ny kockskola i Gävle. Diös håller just nu på att iordningsställa lokalerna.

Här blir det utbildning, konferens och administration.

Bild: Pressbild

Annons

Astar tillhör Thoréngruppen och är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Fastighetsägaren Diös håller just nu på att fixa iordning lokalerna åt dem för utbildning, konferenser och administration.

Inriktningen på utbildningen i de nya lokalerna kommer att vara kock, konditor och kallskänka.

– Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa Astar med nya lokaler i Gävle. Vår förhoppning är att denna etablering bidrar till att utveckla området och skapa bättre flöden med fler personer som rör sig i kvarteret. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna i början av december, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Astar finns på över hundraplatser i landet och är också Diös hyresgäst i centrala Östersund.

– Vi var ute efter en bra lokal med bra förutsättningar för vår köksinriktade utbildning men också med möjligheter till expansion. Vi har haft en bra dialog med Diös och vi ser gärna ett utökat samarbete i framtiden. Det känns som vi har hamnat helt rätt och ser fram emot att komma igång, säger Jerker Hultman, fastighetsutvecklare, Thorengruppen AB/Astar AB.


Angelica Ränttilä

026-15 95 54
angelica.ranttila@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan