Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Diös hyr ut sina lokaler på Drottninggatan till IT-bolaget CGI

IT-bolaget CGI Group Inc flyttar in i Diös lokaler på Drottninggatan i Gävle 1 april nästa år.

Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu sina lokaler på Drottninggatan 6 i Gävle med en helt ny planlösning för ökad kundtillgänglighet. CGI Group Inc, som i dag är en av de största aktörerna i världen när det gäller avancerade tjänster inom IT och affärsutveckling, flyttar till adressen 1 april 2018.

– Vi ser ett stort tillskott i att ett erfaret och expansivt företag som CGI flyttar in i våra lokaler. Fler företag som växer i hjärtat av Gävle bidrar till ökade flöden med fler personer som rör sig i city. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Jennie Nyblom, förvaltare på Diös i Gävle, i ett pressmeddelande.

Annons

CGI har uppnått en omsättning på närmare 70 miljarder kronor och finns etablerat på både Toronto Stock Exchange och New York Stock Exchange. Bolaget finns i flera städer i landet och på CGI i Gävle arbetar cirka 120 personer.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy