Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vad har sex med Pridefestivalen att göra?

Inför Pride har debatten dragit igång.

Bild: TT

Annons

Reaktion på Holger Nilssons insändare "Dags att granska Pride":

Mer läsning: Dags att granska Pride

Jag är hetero och har inga som helst problem med andra människors val av partner. Tyvärr så finns det ju dem som har lite svårt att ta in det. Vad är Pride egentligen? Stolthet. Över vad? Vad ska Pridefestivalen stå för egentligen?

Annons

Annons

Det är ju ganska sorgligt att det ska behövas en Pridefestival för att bli accepterad, för det är det människor tror att det går ut på. Att man vill visa sin stolthet och bli accepterad över vem man är. Som sagt, tycker jag att det är underbart att människor hittar någon att älska och älskas av. Jag förstår inte varför Pride måste ha en sex-stämpel. Det får ju människor att tycka det är motbjudande och svårt att förstå.

Det leder inte till ökad acceptans. BDSM är ju en sexuell livsstil. Vi som är hetero kan ju också variera vårt sexliv på olika sätt, men inte skulle vi gå i Pridetåget för det. Låt homosexuella och lesbiska gå i tåget för sin kärleks skull, uteslut allt annat. Sen förstår nog alla ändå att sex ingår i deras förhållande.

Vad har sex med Pridefestivalen att göra? Det är sånt "vi andra" inte förstår, och det förvanskar synen på människor som bara vill älska varandra i fred. Till alla människor där ute i landet: Var dem ni är och var stolta över det. Låt oss älska vem vi vill. Det är inte alla som har turen att träffa någon att få älska och älskas av.

För varje person som finner en annan innebär mer glädje. Bort med sexstämpeln i Pridefestivalen. Kärlek är inte detsamma som sex. Det är två skilda saker. Reagera gärna på detta!

Älska kärlek!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy