Annons

Annons

Annons

Vi tänker inte bli beroende av SD

Text

Svar till Orolig: Du har rätt i att ett arbete för att forma kommande mandatperiods styre pågår. För Centerpartiets del innebär det att vi vill se ett styre som inkluderar hela alliansen. För att få ett stabilt styre fodras dock fler mandat än alliansen har varför alliansen samtalar med andra partier. Hur dessa samtal faller ut vet vi inte i dagsläget.

Annons

Det vi däremot vet är att Centerpartiet inte tänker delta i någon konstellation där vi är beroende av SD. Vi kommer inte att arbeta tillsammans med ett parti som ligger så långt från vår värdegrund som SD gör.

Annons

Alla människors lika rätt och värde är grunden för Centerpartiets politik. Vi tror på varje människas rätt och förmåga att själv forma sin egen framtid. Makten ska finnas så nära människor som möjligt och vi försvarar alla människors frihet från förmynderi och påtvingad kollektivism. Vi vill bevara vår planet och ekosystemet, som är den långsiktiga grunden för frihet och välfärd och vi tror på människors rätt att bygga en framtid varhelst i vårt land de vill bo.

Suzana Stamenkovic, C

ordförande i kretsstyrelsen i Gävle

Margaretha Wedin, C

kommunalråd

Mer läsning: Vi tog era löften på allvar

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan