Annons

Annons

Annons

Annons

Kort sagt om missiler, Kastets skola, valet, Systembolaget och regionen

Nu har försvarsminister Peter Hultqvist chansen att byta ut begagnade missiler mot nya skolflygplan från USA och köpa billigare franska luftvärnsrobotar för pengarna som blir över och samtidigt gynna svensk industri.

Reijo Göthe

Ett stort tack till Bawar Ismail som har kurage att ta upp förhållandena på Nya Kastets skola. Att Skolinspektionen tillåter skolan är en stor skam. Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att något sådant skulle ske i vårt land. Jag är pensionär men har barn och barnbarn som jag bryr mej om. ilken regering kan göra något åt detta?

Annons

Annons

Conny

Det är synnerligen tragiskt att både de rödgröna och alliansen vägrar prata med SD. Det är mobbning och otroligt nonchalant mot en dryg miljon väljare som röstat på dem. Vilka signaler ger detta när inte ens de som skall styra landet avhåller sig från sådana fasoner? De om några borde verkligen föregå med gott exempel och samarbeta och inte nonchalera ett parti som är mycket större än fem andra partier. Kom upp ur sandlådan och uppför er som anständiga politiker! 

Upprörd

Mer läsning: Vad är det för trams att SD är mobbade?

Nu är det väl hög tid för kommunen att trycka på för ett Systembolag vid Fjällbacken? Det finns väl en tom lokal där nu efter Dollar Store? Hur länge ska till exempel hela Bomhus behöva korka igen vägarna runt Hemlingby köpcentrum inför varenda helg?

Kökaos

Enligt Uppdrag granskning i SVT har regionen betalat över en miljon på falska fakturor. Ansvarig på ekonomiavdelningen sa att nu hade man ändrat rutinerna. Strålande. Vilka politiker och tjänstemän har fått gå? Varför är regionen nästan alltid på jumboplats när man jämför med andra regioner i Sverige? Svar önskas.

Humble och Dumble

Annons

Annons

Till toppen av sidan