Annons

Annons

Annons

Jag tror att Gävle kommun kommer att må bra av det nya styret

Text

Gävle kommun kommer att må bra av den nya koalitionen, anser Inger J.

Annons

Jag tror att Gävle kommun kommer att må bra av det nya styret med S, C, L och MP. Det innebär att man får en majoritet, så vi slipper SD:s barnsliga hattande. Att SD har varit vågmästare har inte varit bra för någon, de har inte sett till Gävles bästa utan som små barn, röstat emot antingen Alliansen, eller de rödgröna.

Nu har Lars Beckman, M, sällat sig till sandlådan, när hans tidigare allianskollegor vill samarbeta med S för att få ordning i vår kommun. Så har både C och L blivit socialister enligt hans uttalande på Facebook.

Annons

Annons

Då är det ju märkligt att Moderaterna velat samarbetat med dem i Alliansen så länge som de har gjort? Jag brukar gillar Lars Beckman, när han går upp i talarstolen på fullmäktige, han rör om lite i grytorna och räds inte att ta strid.

Se till helheten och nervärdera eller underskatta inte dina före detta samarbetspartner!

Sen Gävles rankning vad det gäller företagsklimatet, som Lars Beckman skriver: "Facit av socialistiskt styre finns redan – läs valfri rankning över var Gävle hamnar det vill säga i botten – så inser man att Gävleborna förtjänar bättre än socialistiskt styre".

Sist jag kollade så var det väl Alliansen som styrde i Gävle? Gävle ligger enligt Svenskt Näringsliv på 245:e plats av 290 kommuner, men klättrar sakta men säkert uppåt, så vi ligger definitivt inte i botten!

Lars Beckman, se det här som något positivt och kliv ur sandlådan. Där kan SD få leka för sig själva.

Inger J

Det är bara att beklaga att C och L sviker sina väljare i Gävle

Klart: De ska styra Gävle – L och C lämnar alliansen

Annons

Gävles nya styre: Politiska strategier slår fel

Åkerlind efter alliansavhoppet: "Beckman får vänta och se hur duktiga vi är"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan