Annons

Annons

Annons

Annons

Marma

Klart: De ordnar rejv på Dragon Gate 2019

Det har varit på tal tidigare om att anordna en elektronisk dansmusikfestival på Dragon Gate. 31 maj och 1 juni 2019 blir det av: med psytrance-inriktning. Bakom det som ska heta Scandinavia Electronic Festival: Dragon's Tale – står arrangörsgruppen Technostate från Stockholm.

Text: 

Frågan kom från en arrangör som står i nära kontakt med Dragon Gates nya ägare: Sisyfosgruppen. Frågan kom lägligt då Niklas Psarros företag Technostate, precis då hade fått veta att de inte kunde fortsätta arrangera fester på Slakthusområdet i Stockholm, eftersom lokalen där de höll till, hade sålts vidare. Tillsammans med sitt crew på Technostate, det nya eventbolaget Stage One Management, vilket han driver med sambon Pia Larsson och kollegan Kenneth Helenius på projektledningsföretaget Tillsammans - bestämde de sig för att anta utmaningen.

Annons

31 maj och 1 juni inträffar den elektroniska dansmusikfestivalen Scandinavia Electronic Festival med tillägget Dragon's Tale. Helgen blir en slags nyöppning för Dragon Gate i stort då det även kommer kallas "grand opening".

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan