Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Är det inte ett skämt så var det bland det knasigaste jag läste den dagen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Svar till Mikael: Jag får hoppas att du skämtar med din insändare om beslutet om Årummet. Om inte så var det bland det knasigaste jag läste den dagen.

Helt okej att förnya staden anser jag med, men den plats som varit föremål för det, nedanför Gamla Grand skulle bland annat förstöra det första intryck som resande med tåg söderifrån får av Gävle centrum. Samt att det är väldigt vackert oavsett årstid. Något att vara stolt över och visa för besökare.

Annons

Annons

Bygg den där träbryggan nedanför slottsparkeringen, så hamnar den i alla fall i kvällssolen. Att som du skriver att ingenting får ändras eller att ingenting händer är bara trams och i sammanhanget löjligt.

Vad vill du ska hända? Jag tycker det händer en hel del i stan, cykelbana Nygatan, planer för Drottninggatan, massvis med nybyggnation här och där i hela stan.

Har du överhuvudtaget sett detaljplanen på det du raljerar om? Skulle du komma att utnyttja den platsen? Knappast, du verkar ha träd där du bor, i din trädgård.

Jag och säkert fler med mig som bor i stan värnar om de träd som finns där, och de parker som är kvar. Kan vi komma hem till din trädgård och vara där om man fäller träden i stan?

Då "händer" det kanske något...

Åke

Fega och mesiga politiker stoppade förnyelsen av Årummet

Hille bibliotek räddas – men ingen strandpromenad vid Gavleån i nya styrets budget: "Vill inte fälla träden"

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy