Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Hur tänker ni som parkerar vid Testebovallen?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Parkeringsproblem vid Testebovallen. Arkivbild

Bild: Jörgen Svendsen

Annons

Hur tänker ni som bilförare när ni parkerar vid Testebovallen? Det finns ett skyltat parkeringsområde nära hallen och det finns gott om platser på den övre parkeringen. Ändå ställer man sig hur som helst, gärna så nära hallen som möjligt och blockerar hela vändplanen samt in- och utfarter. Har ni ingen som helst respekt för bestämmelser eller resonerar ni att "skit samma, jag tänker inte gå 50 meter extra"?

Annons

Annons

Hur tänker ni i Strömsbro IF? Ni ansvarar för säkerheten vid era arrangemang. Tänk om det sker en olycka och ambulans eller räddningstjänst behöver tillkallas. Situationen på parkeringen den 9/2 hade omöjliggjort tillträde för utryckningsfordon medan vi kunde vraka och välja bland lediga p-platser cirka 50 meter bort på den övre parkeringen.

Vem bär ansvaret om något händer och vem kan/ska beivra alla P-överträdelser?

UJ

Svar direkt: Det behövs en större parkering vid Testebovallen

Testebovallen är en kommunal idrottsanläggning som ägs av Gavlefastigheter, där Strömsbro IF, Hille/Åbyggeby IK, och Åbyggeby Fotboll är hyresgäster.

Det är alltså inte Strömsbro IF som ansvarar för parkeringen. Lördagen den 9/2 hade dessutom CK Granit Figur-SM i curlinghallen vilket medförde extra tryck på en redan innan för liten parkeringsyta.

Det behövs en avsevärt större parkering i anknytning till Testebovallen. 

Magnus Grip

Strömsbro IF

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy