Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Kort sagt om Systembolaget, privatiseringar, flygplatsen och brott och straff

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Systembolaget borde också finnas vid Fjällbacken för att avlasta Hemlingby, anser en skribent.

Bild: Arkivbild

Annons

Ett systembolag till med adress Fjällbackens handelsplats torde avlasta trafiken till Hemlingby köpcentrum. Alla systembesökare från Bomhus och Brynäs skulle bli mycket nöjda att slippa köa i fem rondeller. Miljöbelastningen torde minska avsevärt.

Fördela bättre

Svar till signaturen Nina: Jag kan inte påminna mig att Stalin verkat i Sverige. Nina verkar också tycka att det är bra med privata företag som för ut pengar till skatteparadis. Och hon har inte upptäckt alla misslyckade privatiseringar som Alliansen gjort sig skyldig till bara för att förse näringslivet med skattemedel. Men slutligen. Ja, tack, gärna att många privata aktörer försvinner när det gäller vård, omsorg, skola och liknande.

Annons

Annons

lassE

Kort sagt om insändare och kollektivtrafik

Vår natur är som människan att försöka vara beredd när det som inte ska hända, ändå händer. Vi köper försäkringar. Vi försöker spara lite för oförutsedda händelser. Vi sätter barnen i bilbarnstol för att vara beredda när det händer. Att lägga ner en flygplats i närheten av där så många människor bor. Vem vågar ta ansvaret för ett sådant beslut? Särskilt när den redan finns där.

Marco Matejic

Fråga till Tvåbarnspappa: Att den som döms till fängelse för tredje gången, får sitta kvar resten av livet skriver du att det vore en bra idé, för det ligger inte i ditt intresse att de släpps ut. Jag undrar vilken dignitet på dom tre brotten tycker du vore rimligt om vi nu leker med tanken att det var dina två barn det handlade om.

Berntpeter

Långa straff ger färre brott

Annons

Annons

Till toppen av sidan